maanantai 8. lokakuuta 2012

Portfolion päivitystä...



Saatiin vihdoinkin kuvattua edes joitain vanhoja töitäni. Tässä siskolleni vanhojen tansseihin ompelemani puku. Suunnittelu ei tosin ole omaa kädenjälkeäni, vaan Isis Mussendenin. Jotkut ehkä tunnistavatkin sen Susanin puvuksi Narniasta. Puku on ommeltu itsevärjätystä bourette-silkistä ja edustaa tässä kuvasarjassa kevättalvea. 

 



Toinen puku on kaverilleni itse suunnittelemani ja ompelemani "haltiamekko", jonka tein aikanaan myös hänelle vanhojentanssipuvuksi. Tässä kuvasarjassa se edustaa (niinkuin lehdistäkin näkyy) syksyä. Kangasta oli todella vaikea löytää, ja lopulta päädyimme raskaaseen sisustussamettiin, joka kyllä oli aika painava päällä, mutta pyöri tanssilattialla ihanasti. ("ei sisustuskankaasta voi mitään vaatteita tehdä", jäkättivät aina niin ihanat Eurokankaan tädit, mutta niin vaan tehtiin!). Kangas oli myös ainoa, joka sopi kaverini toiveisiin. Kultapitsit ostin Pariisin kirpputorilta tuliaiseksi:)

Kuvausrekvisiitaksi käytiin poimimassa luonnon omia koristeita, siskoni pitelemät kuihtuneet horsmat (?) olivat todellinen löytö ja ihan huipun näköiset! Hirveä innostus studiossa häärimistä kohtaan sikisi tästä projektista, pakko päästä uudestaan!

Kuvat Pauli Boström 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti